M.2 SSD nasıl klonlanır?

Daha fazla  
Merhaba technopath ailesi internette bulamadığım bir konu için size danışma ihtiyacı duydum.

Yeni bir laptop aldım ve içinde 512 GB'lık M.2 SSD bulunmakta. Ben alırken 2.bir yuva vardır diye 512 aldım ileride yükseltirim diye gelin gördüm ki tek yuva var güzel şok yaşadım ve bu devirde oyunlar 100-150 GB'ye kadar varıyor 3-4 oyun yüklersem elimde kalacak makine. :D konumuza gelecek olursak yeni bir M.2 SSD almayı planlıyorum ve klonlamak için.

İnternette bulduğum bu aparata yeni aldığım M.2 SSD'yi takıp ve bu cihazı USB girişine takıp klonlama işlemi yapmam mümkün müdür?
Klonlama bittikten sonra yeni diski olduğu gibi eskisinin yerine taktığımda hayatıma ve oyunlarıma kaldığım yerden sıkıntısız devam edebilir miyim? Yoksa ben bir bilgisayarcıya gidip bu işi risksiz bir şekilde uğraşmadan çözdürebilir miyim? (İstanbul içi bu işi halledebilecek bildiğiniz güvenilir bir yer varsa muhakkak yazın çünkü kendime pek güvenemiyorum aparat vs riskli geldiği için)
Görüşlerinizi ve fikirleriniz bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

CD-ROM kısmı varsa laptopta aparatla cd-rom kısmını SSD yuvasına çevirebilirsiniz.

Hocam laptopun içinde bulunan SSD'yi çıkarıp satın yerine 1TB SSD veya kaç GB istiyorsanız yeni bir SSD takın. @Burak Çağatay YİĞİT

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı