M.2 SSD önerisi

Bütçe
1 TB için 1400 TL, 2 TB için 2600 TL.

Muratxluu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda PC toplamayı düşünüyorum. 1 veya 2 TB fark etmeksizin M.2 SSD almayı düşünüyorum. Hangi marka ve model almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.

Kendim de kullanıyorum.
Eğer anakartın 4.0 destekliyorsa muazzam hızlar alırsın. Benimki desteklemediği için yarısı kadar hız alıyorum ama gene de güzel.

Arkadaşlar selam. Yakın zamanda PC toplamayı düşünüyorum. 1 veya 2 TB fark etmeksizin M.2 SSD almayı düşünüyorum. Hangi marka ve model almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.
Hocam bütçeyi biraz aşarak Samsung markasının SSD lerini alın.Şahsen kendim Samsung 960 Evo 500 GB kullanıyorum ve çok memnunum.

Hocam bütçeyi biraz aşarak Samsung markasının SSD'lerini alın. Şahsen kendim Samsung 960 EVO 500 GB kullanıyorum ve çok memnunum.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim aşırı pahalı olmayan bir Samsung bulursam bakacağım teşekkürler :)

Teşekkürler :)

Exceria G2 alın kullanıyorum memnunum. F/P.

Teşekkürler kesinlikle bakacağım :)

Kendim de kullanıyorum.
Eğer anakartın 4.0 destekliyorsa muazzam hızlar alırsın. Benimki desteklemediği için yarısı kadar hız alıyorum ama gene de güzel.

Kendim de kullanıyorum.

Hocam kullanacağım anakart 4.0 destekliyor mu bilmiyorum.

Bu anakartı tercih edeceğim.

Bu SSD'ye göz atmıştım başarılı bir SSD umarım 2 TB'lık olanını da bulurum teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı