İyi sosyaller,
Bilgisayarımda şu anda C: Sürücüsü 100 GB, D: Sürücüsü ise 480 GB kapasiteye sahip. Ancak artık yeni bir depolama alanına ihtiyaç duyuyorum. Minimum 480 GB kapasiteli bir SSD almayı planlıyorum.
Eğer 480 GB bir SSD alırsam, mevcut C: Sürücüsü yerine takmayı düşünüyorum. Ancak 1 TB kapasiteli bir SSD alırsam, C: Ve D: Sürücülerinin yerlerini değiştirip daha geniş bir depolama alanı elde etmeyi planlıyorum. Bunun yanı sıra, M.2 SSD kullanma fikri de aklımda var ama bütçemi çok zorlamak istemiyorum. Sizce hangi tercihi yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz MSI Spatium M450 PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M450 PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.390,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kioxia Exceria Plus G3 SSD LSD10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
DRAM'li olsun bütçeyi 3000'lere çıkartabilirim derseniz 1TB'lık şu iki model mükemmel. Birisinin incelemesi imzamda var hatta.