M.2 SSD olan Laptop'a SATA SSD takmak

thatsright

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:

Hiç bir sıkıntı olmaz Windows'u M.2'ye kurarsınız diğer SSD harici depolama gibi kalır.

Verdiğiniz kılavuza bakarak aynı zamanda bu soruyu sorduğunuz da hesaba katarsak bu işlemi sizin degil bir teknisyenin yapmasının e doğru yol oldugunu hatırlatmak sizin yararınıza olacaktır.
Aynı kılavuzda net anlayamadıgım bir durum var sata HDD baglantısını tarif ederken m.2 zif soket baglantısını söktürüyor googda arattıgımda YouTube tam model resmi ve videosu göremedim cihaz sizin elinizde altına bakarak cihazın arakartında genişleme yuvası neler var bakmak gerekiyor.
Daha garantisi elinizdeki cihazın alt kapagının açılarak direk ürün üzerinden nelere müsait olduğunu tespit ediniz örnegin 2. M.2 soket varmı.
Yeni HDD alacaksanız neden m.2 hızlı bir disk olmasın örneğin Samsung EVO 970 NVMe M.2 1 TB SSD gibi

Tekrardan selamlar arkadaşlar.
Bilgisayarı söktüğümde şununla karşılaştım.

İkinci bir m2 slotu yok. HDD yerini ise plastikle kapatmışlar. Yeri hazır. Elimdeki bir 2.5 inç HDD'yi denedim sığmadı. 7mm olması gerekiyormuş kalınlığı.
SSD takıp deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…