CRex Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Demek istiyorum ki bir ASUS MSI vs. performansı beklemek mantıksız dönüştürücü olsun olmasın fark etmez.
ItsAllGoodman dedi: Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Demek istiyorum ki bir ASUS MSI vs. performansı beklemek mantıksız dönüştürücü olsun olmasın fark etmez.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Mayıs 2022 #12 CRex dedi: Demek istiyorum ki bir ASUS MSI vs. performansı beklemek mantıksız dönüştürücü olsun olmasın fark etmez. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık veya voltaj performansına bakmıyoruz. PCI hatlarıı her anakartta aynıdır. Fark etse bile maksimum 1 veya 2 mb/s fark eder.
CRex dedi: Demek istiyorum ki bir ASUS MSI vs. performansı beklemek mantıksız dönüştürücü olsun olmasın fark etmez. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık veya voltaj performansına bakmıyoruz. PCI hatlarıı her anakartta aynıdır. Fark etse bile maksimum 1 veya 2 mb/s fark eder.