M.2 SSD şart mı?

Ben Samsung 1TB SATA SSD alacaktım baktım 1TB 970 EVO NVMe M.2 ile arasında 100₺ fark var 970 EVO NVMe M.2 aldım.

500 500 alırsanız daha uyguna geliyor Samsung EVO. Tabi bunun çeşitli dezavantajları var ama ciddi bir fiyat farkı oluyor.

Dediğin gibi olabilirdi aslına ama benim kasada HDD'de var 2 tane SSD'yi takacak yerim yok maalesef.

Zaten dostum sen almışsın hayırlı olsun, belki alacak vardır aklında bulunsun diye yazdım. Ayrıca 1 tane 1 TB almanın 2 tane 500 almaya göre avantajları var.

Nasıl bir avantajı var? Bence 2 tane 500 daha avantajlı zira TBW değeri neredeyse 2'ye katlanıyor.

TBW değerleri aynı.

SSD'lerin belli bir miktarının boş olması gerekiyor 2 tane 500 kullanırken verilerini bölmen gerekecek. 8 tane oyun yüklemek istiyorsun ve toplam 400-450GB yer kaplayacak, bunu birine atmak yerine 2sine bölmen gerekecek. Yani Steam kütüphanemi birine koyayım bütün oyunları ona atayım dersen sıkıntı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…