D Dequb Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Yakın bir zamanda M.2 SSD almayı düşünüyorum. Anakart modelim Gigabyte A320M-S2H ve fotoğraflarına bakarsanız M.2 slotu tam ekran kartının üzerinde. Ekran kartım RX570ITX ve CoD Remastered oynarken 75-80 dereceye ulaşıyor. M.2 slotuda ekran kartının dibinde olunca kesinlikle alacağım M.2’nin zarar göreceğini düşünüyorum ve M.2 soğutucusu önerisi istiyorum. Aynı şekilde önerebileceğiniz F/P bir NVMe M.2 varsa önerilerinize açığım. Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhabalar. Yakın bir zamanda M.2 SSD almayı düşünüyorum. Anakart modelim Gigabyte A320M-S2H ve fotoğraflarına bakarsanız M.2 slotu tam ekran kartının üzerinde. Ekran kartım RX570ITX ve CoD Remastered oynarken 75-80 dereceye ulaşıyor. M.2 slotuda ekran kartının dibinde olunca kesinlikle alacağım M.2’nin zarar göreceğini düşünüyorum ve M.2 soğutucusu önerisi istiyorum. Aynı şekilde önerebileceğiniz F/P bir NVMe M.2 varsa önerilerinize açığım. Şimdiden herkese teşekkürler.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #2 XPG'nin soğutucu olan modellerine bakabilirsin. Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Artı 0 Eksi
XPG'nin soğutucu olan modellerine bakabilirsin. Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.858 Çözümler 19 Yer Çorum 8 Kasım 2020 #3 Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ürünün yanında gelen termal ped ile 45 dereceyi geçmiyor. Yanında gönderdikleri termal ped yeterli olacaktır. Kutu içeriğinde yoksa eğer kendin satın alıp üstüne yapıştırabilirsin. Pahalı bir şey değil. Artı 0 Eksi
Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ürünün yanında gelen termal ped ile 45 dereceyi geçmiyor. Yanında gönderdikleri termal ped yeterli olacaktır. Kutu içeriğinde yoksa eğer kendin satın alıp üstüne yapıştırabilirsin. Pahalı bir şey değil.
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.046 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #4 Berkay Davas dedi: XPG'nin soğutucu olan modellerine bakabilirsin. Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hocam RGB yüzünden SSD ısınıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: XPG'nin soğutucu olan modellerine bakabilirsin. Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hocam RGB yüzünden SSD ısınıyor diye biliyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #5 Hunerci dedi: Hocam RGB yüzünden SSD ısınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bunların RGB'siz olanı da vardı ama bulamadım. Artı 0 Eksi
Hunerci dedi: Hocam RGB yüzünden SSD ısınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bunların RGB'siz olanı da vardı ama bulamadım.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 8 Kasım 2020 #6 Berkay Davas dedi: XPG'nin soğutucu olan modellerine bakabilirsin. Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bu modelin RGB'leri yüzünden ısınma sorunu var diye biliyorum. O yüzden tercih edilmemeli bence. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: XPG'nin soğutucu olan modellerine bakabilirsin. Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Adata Xpg Spectrix S40g As40g-256gt-c Rgb 256 Gb M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bu modelin RGB'leri yüzünden ısınma sorunu var diye biliyorum. O yüzden tercih edilmemeli bence.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #7 Şöyle bir ürün var ama ne kadar 130 TL eder bilmem. SSD için bütçe nedir? Bütçe yoksa Samsung 970 Evo Plus veya WD Black SN750 öneririm. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
Şöyle bir ürün var ama ne kadar 130 TL eder bilmem. SSD için bütçe nedir? Bütçe yoksa Samsung 970 Evo Plus veya WD Black SN750 öneririm. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Necati Billor Decapat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer İzmir,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #8 Nicksiz42 dedi: Bu modelin RGB'leri yüzünden ısınma sorunu var diye biliyorum. O yüzden tercih edilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Programdan RGB'yi kapatarak kullanıyorum. Gayet normal sıcaklıklarda geziyor. RGB ile de çok ısındığını görmedim. Artı 0 Eksi
Nicksiz42 dedi: Bu modelin RGB'leri yüzünden ısınma sorunu var diye biliyorum. O yüzden tercih edilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Programdan RGB'yi kapatarak kullanıyorum. Gayet normal sıcaklıklarda geziyor. RGB ile de çok ısındığını görmedim.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 8 Kasım 2020 #9 Berkay Davas dedi: Şöyle bir ürün var ama ne kadar 130 TL eder bilmem. SSD için bütçe nedir? Bütçe yoksa Samsung 970 Evo Plus veya WD Black SN750 öneririm. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... EK markası gayet kaliteli, yurt dışında soğutma ürünleri sıklıkla kullanılıyor ama dediğiniz gibi bir M.2 heatsink 130 TL eder mi? Tartışılır. Berkay Davas dedi: Şöyle bir ürün var ama ne kadar 130 TL eder bilmem. SSD için bütçe nedir? Bütçe yoksa Samsung 970 Evo Plus veya WD Black SN750 öneririm. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... EK markası gayet kaliteli, yurt dışında soğutma ürünleri sıklıkla kullanılıyor ama dediğiniz gibi bir M.2 heatsink 130 TL eder mi? Tartışılır. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Şöyle bir ürün var ama ne kadar 130 TL eder bilmem. SSD için bütçe nedir? Bütçe yoksa Samsung 970 Evo Plus veya WD Black SN750 öneririm. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... EK markası gayet kaliteli, yurt dışında soğutma ürünleri sıklıkla kullanılıyor ama dediğiniz gibi bir M.2 heatsink 130 TL eder mi? Tartışılır. Berkay Davas dedi: Şöyle bir ürün var ama ne kadar 130 TL eder bilmem. SSD için bütçe nedir? Bütçe yoksa Samsung 970 Evo Plus veya WD Black SN750 öneririm. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... EK markası gayet kaliteli, yurt dışında soğutma ürünleri sıklıkla kullanılıyor ama dediğiniz gibi bir M.2 heatsink 130 TL eder mi? Tartışılır.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #10 Bende de Samsung SSD 970 EVO 500GB var ben de ona uygun bakıyordum. Artı 0 Eksi