M.2 SSD soğutucu önerisi

Bu modelde alınabilir. Bu bütçede genelde pasif SSD soğutucular maksimum 10-15 derece soğutabilir. Ayrıca attığım modeli çivi ile montaj edebildiğimiz için bana daha güvenli gibi geldi, ikiside üzmez sizi.
 
Ben bunu kullanıyorum. 8-10 derecelik bir kazanç sağladım. Biraz daha arttırırsan bütçeyi Thermalright’ın da var, işini fazlasıyla görür.
 
Bu modelde alınabilir. Bu bütçede genelde pasif SSD soğutucular maksimum 10-15 derece soğutabilir. Ayrıca attığım modeli çivi ile montaj edebildiğimiz için bana daha güvenli gibi geldi, ikisi de üzmez sizi.

Hocam 10-15 derece acaba yeterli mi, çünkü SSD boşta 50 derecelerde çalışıyor. Oyunda 65'lere kadar çıkıyor, bilgisayarcı dropun SSD çok ısındığından kaynaklı diyordur, haklı gibi de. Hava akışı olsun diye ekran kartının fanlarını fullediğimde droplar azalıyor gibiydi, ya da bana öyle geldi bilmiyorum işte. Alıp deneyeceğim, problem çözülmezse satıp G2 falan alacağım mecbur, teşekkür ederim herkese öneriler için.
 
Fanlı SSD soğutucular kullanırsanız çok çok daha iyi soğutma performansı alırsınız fakat fiyatları bütçenizin çok daha üstünde maalesef. Onu satıp G2 veya SN580'e geçmeniz çok çok daha iyi olur dediğiniz gibi.
 

Kesin olarak ısınma yüzünden olduğunu bilsem fanlıya yönelirim işte ama emin de değilim, enermaxı alıp deneyeceğim. Problem düzelmezse iade eder direkt SSD değişirim veya durur, yeni SSD'ye takarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…