Çözüldü M.2 SSD soğutucusunu SSD'nin üstündeki bandı çıkartmadan takmak sıkıntı çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
SSD çok ısındığı için SSD soğutucu aldım ancak bandını çıkartmadım garantisi gider diye. Bir şey olur mu?
Garantisi gitemez. Zaten çıkartın diye koymuşlar. AYrıca içindeki banddan mı bahsediyorsunuz yok dışındaki parlak parçaları korumak için olan banddan mı ?

Evet SSD'de Kingston yazan yer hatta markam Kingston çıkartmadan taktım sıkıntı olur mu?

Hayır sıkıntı olmaz. O etiketin üzerinde, etiket çıkartılırsa garanti iptal olur diye bir ibare olur zaten. Genelde RAM SSD gibi ürünlerde çıkartılmaz bu etiketler.

Garantisi gitemez. Zaten çıkartın diye koymuşlar. AYrıca içindeki banddan mı bahsediyorsunuz yok dışındaki parlak parçaları korumak için olan banddan mı ?
Hocam alın yazanı okuyun.

Neyin bandı? Sogutucunun bandı ise çıkarmalısınız. SSD'nin etiketi ise kalmalı. Sokersebiz garanti dışı kalır muhtemelen.

Onu demiyorum SSD'nin üstündeki bant

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (612).png
    Ekran Görüntüsü (612).png
    164,2 KB · Görüntüleme: 44
Hocam alın yazanı okuyun.

Onu demiyorum SSD'nin üstündeki bant.

Kaldırma yukarıda yazıyor zaten kaldırılması sonucunda garanti dışında kalır diye.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı