Hocam alın yazanı okuyun.
Onu demiyorum SSD'nin üstündeki bant.
Garantisi gitemez. Zaten çıkartın diye koymuşlar. AYrıca içindeki banddan mı bahsediyorsunuz yok dışındaki parlak parçaları korumak için olan banddan mı ?SSD çok ısındığı için SSD soğutucu aldım ancak bandını çıkartmadım garantisi gider diye. Bir şey olur mu?
Garantisi gitemez. Zaten çıkartın diye koymuşlar. AYrıca içindeki banddan mı bahsediyorsunuz yok dışındaki parlak parçaları korumak için olan banddan mı?
Evet SSD'de Kingston yazan yer hatta markam Kingston çıkartmadan taktım sıkıntı olur mu?
Hocam alın yazanı okuyun.Garantisi gitemez. Zaten çıkartın diye koymuşlar. AYrıca içindeki banddan mı bahsediyorsunuz yok dışındaki parlak parçaları korumak için olan banddan mı ?
Neyin bandı? Sogutucunun bandı ise çıkarmalısınız. SSD'nin etiketi ise kalmalı. Sokersebiz garanti dışı kalır muhtemelen.
Sokmeyin hocam. Warranty Void If Removed yazıyor yani garanti iptal olur yazıyor.Hocam alın yazanı okuyun.
Onu demiyorum SSD'nin üstündeki bant
Sokmeyin hocam. Warranty Void If Removed yazıyor yani garanti iptal olur yazıyor.
Hocam alın yazanı okuyun.
Onu demiyorum SSD'nin üstündeki bant.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.