M.2 SSD sonrasi sistem gitti

merulaalba

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunuma benzer cok yorum okudum ama bendekine tam benzer bir konu denk gelmedi.
Normal SanDisk 256 GB SSD ve 4 HDD bagli MSI B450A Pro anakartim var.
Kingston M.2 SSD aldim. Anakarta taktim. Sistem acilmadi.
Cakisan SATA slotlarini (5, 6) bos biraktim, M.2 SSD'yi cikardim, hepsini çıkarıp sadece onceden kullandigim standart SSD taktim, sistem geri yukleme yaptim vs. Degisen bir şey yok.
BIOS'ta butun diskler soluk. Boot diski de icinde Windows olmayan normal HDD gorunuyor. Ve degistirilemiyor.
Yapmam gereken bir ayar mi var anlamadim? Fikri olan var mi?

Bu sorunu ben de yaşadım geçen aylarda, farklı farklı forumlara konu açıp sordum ama bir türlü çözüm bulamadım. En son eski SSD'ye işletim sistemi kurup M.2 SSD'yi ikincil disk olarak kullanmaya karar verdim.

Bu sorunu ben de yaşadım geçen aylarda, farklı farklı forumlara konu açıp sordum ama bir türlü çözüm bulamadım. En son eski SSD'ye işletim sistemi kurup M.2 SSD'yi ikincil disk olarak kullanmaya karar verdim.
Mecbur ben de formatlamak zorunda kaldim. M2 yi 250/750 seklinde ikiye bolup bir tarafina win+prog. kurdum. Diger tarafa oyunlari kuracagim.

M2'ye Windows'u kurabildiysen iyi hocam, ben onu da yapamadım.
Butun diskleri cikardim, sadece m2 kalinca windows onu gordu. Diger diskler takiliyken gormuyordu. Aldigima da pisman oldum. Keske standart bir ssd alsaydim. Ugrasmazdim, direk takip devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…