M.2 SSD sorunu

Mkaya26

Centipat
Merhaba arkadaşlar elimde MSI B450M Mortar Max anakartı var. Anakart için aşağıda ki M.2 SSD'yi sipariş ettim. Sizce bir uyum sorunu olur mu anakartın BIOS'una girdigim zaman M.2 SSD'yi görememe sorunu yaşar mıyım? Ve ya herhangi bir BIOS ayarı yapmak gerekir mi? Soruyu sormamın nedeni bir önce ki sipariş ettiğim M.2 SSD BIOS'ta görünmedi formati atamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yaşamazsın sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla 80mm. Dikkatli bakın yoksa uzun kısa problemi yaşarsınız denk gelmez. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben TOSHIBA RCZ500 kullanıyorum. Bir problemi yok.

Yaşamazsın sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla 80mm. Dikkatli bakın yoksa uzun kısa problemi yaşarsınız denk gelmez. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben TOSHIBA RCZ500 kullanıyorum. Bir problemi yok.
Hocam çok sağol ya valla 2 haftadır pc topluyorum son dakikada m.2 ssd sıkıntısı çektim iade ettim şimdide bunu sipariş ettim umarım dediğin gibidir bi sorun yaşamam.

Sorun yaşadığınız diğer ürün nedir? Ona göre biz de dikkat edelim.
XPG ASX6000PNP-512GT-C Ssd 512Gb Sx6000 Pro Pcie M.2 2100/1500Mb Nvm 1.2 Heatsink: Amazon.com.tr bu üründe sorun yaşadım hocam. Artık ürün mü bozuktu ya da anakartımla mı uyumsuz du bilemedim bende iade ettim onun yerine konunun başında paylaştığım ürünü indirimde olunca sipariş ettim. Belki özellik bakımından aynıdır ama ne yapacağımı bilemedim pek.

Merhaba arkadaşlar elimde MSI B450M Mortar Max anakartı var. Anakart için aşağıda ki M.2 SSD'yi sipariş ettim. Sizce bir uyum sorunu olur mu anakartın BIOS'una girdigim zaman M.2 SSD'yi göremiyor yaşar mıyım? Ve ya herhangi bir BIOS ayarı yapmak gerekir mi? Soruyu sormamın nedeni bir önce ki sipariş ettiğim M.2 SSD BIOS'ta görünmedi formati atamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

MSI sitesinde ilgili model ile sorun olmaz diyor.

Genelde Adata ürünleri sorunlu veya yetersiz oluyor. Diğer markalarda sıkıntı olacağını sanmam ama garantisini de veremem elbette. Umarım sorun yaşanmaz. İyi akşamlar. :)

Genelde Adata ürünleri sorunlu veya yetersiz oluyor. Diğer markalarda sıkıntı olacağını sanmam ama garantisini de veremem elbette. Umarım sorun yaşanmaz. İyi akşamlar. :)

A data epey kullandım bana pek denk gelmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı