dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #11 Crow holy dedi: Merhaba kendim yuvasına oturtturdum fakat hiçbir vida girmiyor onu çarpraz bıraksam zarar görür mü anakartın içinden çıkan vidalarda girmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusunda olması gerek M.2 SSD vidası. Bir daha kontrol et.
Crow holy dedi: Merhaba kendim yuvasına oturtturdum fakat hiçbir vida girmiyor onu çarpraz bıraksam zarar görür mü anakartın içinden çıkan vidalarda girmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusunda olması gerek M.2 SSD vidası. Bir daha kontrol et.
C Crow holy Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #12 dreads07 dedi: Anakartın kutusunda olması gerek M.2 SSD vidası. Bir daha kontrol et. Genişletmek için tıkla... Çıktı fakat onlarda girmiyor yada ben beceremiyorum çünkü elim titriyor
dreads07 dedi: Anakartın kutusunda olması gerek M.2 SSD vidası. Bir daha kontrol et. Genişletmek için tıkla... Çıktı fakat onlarda girmiyor yada ben beceremiyorum çünkü elim titriyor
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.561 Çözümler 132 10 Mayıs 2024 #13 Crow holy dedi: Çıktı fakat onlarda girmiyor yada ben beceremiyorum çünkü elim titriyor Genişletmek için tıkla... Anakartın ne? Bazı anakartlarda o kısım vidayla değil plastik tıpa gibi bir şeyle kapanıyor.
Crow holy dedi: Çıktı fakat onlarda girmiyor yada ben beceremiyorum çünkü elim titriyor Genişletmek için tıkla... Anakartın ne? Bazı anakartlarda o kısım vidayla değil plastik tıpa gibi bir şeyle kapanıyor.
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #14 Crow holy dedi: Çıktı fakat onlarda girmiyor ya da ben beceremiyorum çünkü elim titriyor Genişletmek için tıkla... Kasanın tüm kablolarını çıkart. Kasayı yere düzgün bir şekilde yatır ve tornavida yardımıyla yapmaya çalış. Sana güveniyorum
Crow holy dedi: Çıktı fakat onlarda girmiyor ya da ben beceremiyorum çünkü elim titriyor Genişletmek için tıkla... Kasanın tüm kablolarını çıkart. Kasayı yere düzgün bir şekilde yatır ve tornavida yardımıyla yapmaya çalış. Sana güveniyorum
C Crow holy Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #15 Wlixe dedi: Anakartın ne? Bazı anakartlarda o kısım vidayla değil plastik tıpa gibi bir şeyle kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Asus prime b450 m-2 dreads07 dedi: Kasanın tüm kablolarını çıkart. Kasayı yere düzgün bir şekilde yatır ve tornavida yardımıyla yapmaya çalış. Sana güveniyorum Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma boruları buna dahilmidir hocam
Wlixe dedi: Anakartın ne? Bazı anakartlarda o kısım vidayla değil plastik tıpa gibi bir şeyle kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Asus prime b450 m-2 dreads07 dedi: Kasanın tüm kablolarını çıkart. Kasayı yere düzgün bir şekilde yatır ve tornavida yardımıyla yapmaya çalış. Sana güveniyorum Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma boruları buna dahilmidir hocam
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #16 Crow holy dedi: ASUS Prime B450 m-2 Sıvı soğutma boruları buna dahil midir hocam Genişletmek için tıkla... Anakartından buna benzer bir şey çıktı mı? Dosya Ekleri 1715367984073.png 125,7 KB · Görüntüleme: 34
Crow holy dedi: ASUS Prime B450 m-2 Sıvı soğutma boruları buna dahil midir hocam Genişletmek için tıkla... Anakartından buna benzer bir şey çıktı mı?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.561 Çözümler 132 10 Mayıs 2024 #17 Crow holy dedi: Asus prime b450 m-2 Genişletmek için tıkla... Anakartındaki M.2 SSD portunun orayı çekip atar mısın? Bir de öyle bakayım.
Crow holy dedi: Asus prime b450 m-2 Genişletmek için tıkla... Anakartındaki M.2 SSD portunun orayı çekip atar mısın? Bir de öyle bakayım.
C Crow holy Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #18 Bu şekilde hocam 2200 e denk geliyor hocam 2280* Dosya Ekleri 17153680970221988083977512494511.jpg 221,4 KB · Görüntüleme: 34
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.561 Çözümler 132 10 Mayıs 2024 #19 Crow holy dedi: Bu şekilde hocam Genişletmek için tıkla... Dediğim tıpalı şekilde değil vidalı bu. M.2 SSD kutusundan çıkan vidanın oraya oturması lazım.
Crow holy dedi: Bu şekilde hocam Genişletmek için tıkla... Dediğim tıpalı şekilde değil vidalı bu. M.2 SSD kutusundan çıkan vidanın oraya oturması lazım.
C Crow holy Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #20 Wlixe dedi: Dediğim tıpalı şekilde değil vidalı bu. M.2 SSD kutusundan çıkan vidanın oraya oturması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yazık ki kutudan vida çıkmadı. SSD kutusundan çıkmadı. Hepsini denedim, girmiyor.
Wlixe dedi: Dediğim tıpalı şekilde değil vidalı bu. M.2 SSD kutusundan çıkan vidanın oraya oturması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yazık ki kutudan vida çıkmadı. SSD kutusundan çıkmadı. Hepsini denedim, girmiyor.