Yiğit Mert Aykanat Megapat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar ben M.2 SSD aldım, bunu taktıktan sonra herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? Sadece depolama için kullanacağım, Windows yüklemeyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
Arkadaşlar ben M.2 SSD aldım, bunu taktıktan sonra herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? Sadece depolama için kullanacağım, Windows yüklemeyeceğim.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #2 M.2 SSD taktıktan sonra ne yapılmalı? Arkadaşlar selamlar. Laptopa M.2 SSD aldım. Taktıktan sonra herhangi bir işlem yapmama gerek var mı direkt tak çalıştır mı olacak? Bir de SSD'yi kontrol amaçlı hangi programı kullanmalıyım? Teşekkürler. www.technopat.net
M.2 SSD taktıktan sonra ne yapılmalı? Arkadaşlar selamlar. Laptopa M.2 SSD aldım. Taktıktan sonra herhangi bir işlem yapmama gerek var mı direkt tak çalıştır mı olacak? Bir de SSD'yi kontrol amaçlı hangi programı kullanmalıyım? Teşekkürler. www.technopat.net
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 24 Şubat 2022 #3 SSD gözüküyorsa sıkıntı yok. Gözükmüyorsa Disk Yönetimi'nden halledin.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 24 Şubat 2022 #4 Sol Alttaki Windows logosuna sağ tıkla, Disk Yönetimine girip SSD'yi biçimlendirip harf ata. Sonrasında kullanabilirsin.
Sol Alttaki Windows logosuna sağ tıkla, Disk Yönetimine girip SSD'yi biçimlendirip harf ata. Sonrasında kullanabilirsin.