M.2 SSD taktırınca oyunlar gider mi?

399060

Hectopat
Daha fazla  
SSD almayı düşünüyorum. Fakat bütün oyunlar yedek D'de. Oyunlar yedek D'de olduğu için sıkıntı olur mu? Oyunlar silinir mi?
Düzenleme: M.2 SSD olacak. Normalde ise sadece HDD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gider. D diski sadece HDD'nin bölünmüş bir parçası. Eğer HDD sökmeden taktırırsanız gitmez.

SSD almayı düşünüyorum. Fakat bütün oyunlar yedek D'de. Oyunlar yedek D'de olduğu için sıkıntı olur mu? Oyunlar silinir mi?
Düzenleme: M.2 SSD olacak. Normalde ise sadece HDD var.

Hocam SSD'yi takınca oyunlar kurulu olan diskte kalmaya devam eder silinmez.

Yerel disk C ye FIFA 23 yüklemeyi düşünüyorum. Yerel disk C deki oyunlar gider mi?

Yerel disk C ye FIFA 23 yüklemeyi düşünüyorum. Yerel disk Cdeki oyunlar gider mi?

Eğer HDD'yi sökmezseniz gitmez. Eğer sökerde takarsanız her şeyiniz gider çünkü C ve D diskleri HDD'nin bölünmüş parçaları sadece.

Eğer HDD'yi sökmezseniz gitmez. Eğer sökerde takarsanız her şeyiniz gider çünkü C ve D diskleri HDD'nin bölünmüş parçaları sadece.

Hocam zaten M.2 farklı bir yere takılmıyor mu?

Hocam zaten M.2 farklı bir yere takılmıyor mu?

Evet hocam M.2 anakartın ustune takılıyor. M.2'yi takınca eğer HDD'yi çıkartmazsanız hddeki her şey kalır bir şey silmediğiniz sürece silinmez ama HDD'yi çıkartırsanız var olan dosyalar gider.

Teşekkür ederim, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…