Herkese merhaba; sistemime M.2 SSD eklemek istiyorum. Anakart olarak B550 kullanıyorum. Ekran kartını söküp üstte taktığım SSD çıkarmak istemiyorum. Alttaki slota takarsam bir dezavantajı olur mu?
Üst slottaki SSD üzerinde anakartın soğutucu pad yapışık bunu çıkarmak istemiyorum. Mümkünse kendi sogutucusu olan bir ek SSD arıyorum.
2TB olması ideal olacak, sistemi de içine kurarım daha fazla hız istiyorum. Mevcutta 970 EVO Plus kullanıyorum. Oyun dosyaları için 2TB Seagate HDD mevcut yalnız yetersiz kalıyor.
Sistem performansı ve oyunlar için pahalıya kaçmadan ne önerirsiniz? Sonuçta her sene yenisi çıkıyor.
Merhaba. Kulaklık alacağım ve alacağım kulaklığın en uygun fiyatlı olanı bu sitede. Site güvenilir mi? Daha önce buradan alışveriş yapan var mı? Varsa önceki deneyimlerini aktarabilir mi?
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-hikvision-16gb-kioxia-500gb/ Merhaba, PC hocasının hazırladığı bu sistemi bugün almayı düşünüyorum ancak aklımda birkaç soru var. Tebilon güvenilir mi? Tebilon kaç günde getirir?
www.technopat.net
Sahte çıkacağını sanmıyorum ama söylendiği gibi güvenilir ise iade alırlar direk. İade almamaları için dolandırıcı olmaları lazım, sahte ürün iade almayanlar çoğunlukla N11'de anlık açılan satıcılar oluyor. Tabi garanti veremem doğal olarak.
SSD kopyalama olayı var ama baştan kurup verilerinizi aktarmanızı daha çok tavsiye ederim. Ayrıca kurarken sadece bu SSD takılı olsun, diğer SSD'yi çıkarın.