Çözüldü M.2 SSD Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
tabikide nvme olanı tercih etmelisin ayrıca yazma okuma hızına fazla takılmana gerek yok bu boyutlar için. zaten belirttiği hızı alman için m2 den m2 ye aktarım yapman lazım senin için önemli olan windows hızı ve oyun açılma hızı olduğunu zannediyorum
WD NVME SSD. Samsung ise SATA M.2. İkisini de önermem. Tabi ki kalite olarak Samsung daha iyi fakat o SSD SATA.
Bunları öneriyorum.

WD NVME SSD. Samsung ise SATA M.2. İkisini de önermem. Tabi ki kalite olarak Samsung daha iyi fakat o SSD SATA.
Bunları öneriyorum.
WD'yi neden önermiyorsunuz? Şahsen ADATA yerine WD'yi tercih ederim. Özel bir sebebiniz var mı?

tabikide nvme olanı tercih etmelisin ayrıca yazma okuma hızına fazla takılmana gerek yok bu boyutlar için. zaten belirttiği hızı alman için m2 den m2 ye aktarım yapman lazım senin için önemli olan windows hızı ve oyun açılma hızı olduğunu zannediyorum

Çözüm
Kullandığım bilgisayar Abra A5 V5.1.1 fakat NVMe desteklemiyor sanırım. Konuyu direkt M.2 Sata SSD Önerisi olarak değiştirmek daha doğru olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı