M.2 SSD var olmayan aygıt belirtildi hatası

529116

Centipat
Bilgisayarın sorunları bitmiyor en sonunda bu kasayı parçalayacağım.
Samsung 970 EVO Plus M.2 model SSD'm var oyuna girince bağlantısı kopuyor diskteki dosyalara bakmaya çalıştığımda var olmayan aygıt belirtildi hatasını veriyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar düzeliyor bazen birkaç hafta sorun çıkarmıyor sonra bir anda yine sorun çıkarmaya başlıyor BIOS'da görünüyor. Sorun SSD de mi diğer bileşenlerdemi yoksa yazılım sorunumu nasıl anlayabilirim?

Bunu en güzel anlamanın yolu temiz bir sistem kurmaktır. Kurulum dan sonra tekrar yaparsa diskte sorun olabilir. Garantisi varsa gönderirsin.

Bunu en güzel anlamanın yolu temiz bir sistem kurmaktır. Kurulum dan sonra tekrar yaparsa diskte sorun olabilir. Garantisi varsa gönderirsin.
Tamamen formatladım Windowsu yeniden kurdum. Yine aynı sorun oldu sıkıntı SSD de diye düşünüp yeni M.2 SSD aldım 2, 3 gün sıkıntı olmadı bugün 50 GB oyun indirdim oyuna girdim crash verdi ve yine var olmayan aygıt dedi SSD gitti. SSD yi çıkarıp taktım sonra PC tüm fanları son devirde çalıştırmaya başladı ve açılmıyor daha öncede aynı sorun olmuştu PSU yu garantiye gönderdim geldiğinde düzelmişti ama şimdi SSD de girdi olayın içine sorun yine PSU da mıdır? Yoksa anakart arızasından dolayı mı sistem kendini boot edemiyordur veya işlemci neyde sorun anlayamıyorum artık.

Hocam bende
de aynı sorun var halledebildiniz mi

Hocam bende
de aynı sorun var halledebildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…