En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.325,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Western Digital 500 GB Black SN750 WDS500G3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu forumda bana önermişlerdi. Aldım gayet memnunum.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu forumda bana önermişlerdi. Aldım gayet memnunum.
Geleceğe yönelik NVMe alman daha iyi olur. SSD'yi depolama olarak bırak.
"Oyun ve yazılım dünyasında yaşanması muhtemel bu değişikliğin olası nedenlerinden biri de, NVMe SSD’lerin artık yaygınlaşıp birçok bilgisayarın varsayılan depolama aygıtı haline gelmesi. Zira NVMe SSD’ler, SATA SSD’lere kıyasla büyük ölçüde bant genişliğine ve IOPS değerine sahip. SATA SSD’ler aynı anda bir giriş çıkış isteği işlerken, NVMe SSD’ler bunu çok daha yüksek sayıda yapabiliyor. DirectStorage teknolojisi de NVMe sürücüsü olmayan bilgisayarlar ve oyunlar için destek sunmayacak olsa da, yeni bilgisayarlar için hızlı yükleme süreleri, hızlı veri akışı ve daha az işlemci kullanımıyla öne çıkacak."
Windows 11 ile beraber kullanıma sunulan DirectStorage teknolojisi nedir, ne işe yarar? DirectX 12’ye gelen üçüncü ve en önemli yeniliklerden biri olan