P Psikolojikdeli Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar M.2 SSD'li laptopumu satacağım. Ama verileri geri getirilemez bir halde satmak istiyorum hangi adımları takip etmeliyim?
Arkadaşlar M.2 SSD'li laptopumu satacağım. Ama verileri geri getirilemez bir halde satmak istiyorum hangi adımları takip etmeliyim?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 17 Eylül 2022 #2 SSD'nin yazılımından Secure Erase işlemini yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.608 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Psikolojikdeli dedi: Arkadaşlar M.2 SSD'li laptopumu satacağım. Ama verileri geri getirilemez bir halde satmak istiyorum hangi adımları takip etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Format USB hazırlayıp içindekileri silip, geri çıkabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Psikolojikdeli dedi: Arkadaşlar M.2 SSD'li laptopumu satacağım. Ama verileri geri getirilemez bir halde satmak istiyorum hangi adımları takip etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Format USB hazırlayıp içindekileri silip, geri çıkabilirsiniz.
HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 562 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #4 Format atman yeterli olacaktır. Verileri geri getirmek sanıldığı kadar kolay bir işlem değil. Heleki formatlı bir bilgisayardan. Artı 0 Eksi
Format atman yeterli olacaktır. Verileri geri getirmek sanıldığı kadar kolay bir işlem değil. Heleki formatlı bir bilgisayardan.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.006 Çözümler 47 Yer Mersin 17 Eylül 2022 #5 Katı hal disklerinde veri silinirse yeniden kurtarılamaz HDD gibi. Eğer çok önemli bir dosyaysa diske anlamsız veri yazıp silerek tamamen kurtarılamaz hale getiren yazılımlar var. Artı -1 Eksi
Katı hal disklerinde veri silinirse yeniden kurtarılamaz HDD gibi. Eğer çok önemli bir dosyaysa diske anlamsız veri yazıp silerek tamamen kurtarılamaz hale getiren yazılımlar var.