E emircantekin78 Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Sa arkadaşlar bugün M.2 SSD aldım anakartın kutusunu çöpe atmıstım vidası ılduğunu bilmiyordum. Ufak bir bant yardımı ile oraya sabitlemesem veya vidalamayıp bantlamasam olduğu gibi bıraksam sıkıntı olur mu?
Sa arkadaşlar bugün M.2 SSD aldım anakartın kutusunu çöpe atmıstım vidası ılduğunu bilmiyordum. Ufak bir bant yardımı ile oraya sabitlemesem veya vidalamayıp bantlamasam olduğu gibi bıraksam sıkıntı olur mu?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 13 Nisan 2021 #2 İşinizi görür bence, bantlamanızı tavsiye etmem. M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. urun.n11.com
İşinizi görür bence, bantlamanızı tavsiye etmem. M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. urun.n11.com
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #3 Eski laptopumda ayı sorunu yaşamıştım. Onda kasa dişlerle tutuyordu genelde o yüzden kasadaki küçük vidalardan birini SSD için kullanmıştım.
Eski laptopumda ayı sorunu yaşamıştım. Onda kasa dişlerle tutuyordu genelde o yüzden kasadaki küçük vidalardan birini SSD için kullanmıştım.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #4 rainman23 dedi: Eski laptopumda ayı sorunu yaşamıştım. Onda kasa dişlerle tutuyordu genelde o yüzden kasadaki küçük vidalardan birini SSD için kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir fakat vida fazla büyük olur ise M.2'ye zarar verebilir.
rainman23 dedi: Eski laptopumda ayı sorunu yaşamıştım. Onda kasa dişlerle tutuyordu genelde o yüzden kasadaki küçük vidalardan birini SSD için kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir fakat vida fazla büyük olur ise M.2'ye zarar verebilir.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 13 Nisan 2021 #5 Bantlamayın, düz dursa bir sıkıntı olmaz fakat vidalamanızı öneririm.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #6 Deli Azo dedi: Kullanılabilir fakat vida fazla büyük olur ise M.2'ye zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... Şansıma benim vida küçüktü ve oturmuştu.
Deli Azo dedi: Kullanılabilir fakat vida fazla büyük olur ise M.2'ye zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... Şansıma benim vida küçüktü ve oturmuştu.