L Logos2013 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 43 30 Nisan 2023 #1 Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023
Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 Logos2013 dedi: Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bem 3 gün önce m2 ssd'yi anakartın üzerindeki plastik şeye taktım. Çiviye gerek yok
Logos2013 dedi: Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bem 3 gün önce m2 ssd'yi anakartın üzerindeki plastik şeye taktım. Çiviye gerek yok
Dr4gon Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 91 30 Nisan 2023 #3 İnternet üzerinden aratınca çeşitli siteler üzerinden bulabilirsiniz.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #4 Logos2013 dedi: Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde.
Logos2013 dedi: Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.414 Çözümler 21 Yer İstanbul 30 Nisan 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızda m.2 için vida yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızda m.2 için vida yok.
L Logos2013 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 43 30 Nisan 2023 #6 TheForment dedi: Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde.Evet Genişletmek için tıkla... OnurOfc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızda m.2 için vida yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cevirmeli bişe var altında 2 delik var yani vidasız cevirmeli olan kilit dedinizsse vidaya gerek kalmadan olur öylemi TheForment dedi: Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde. Genişletmek için tıkla... Ayn hocam gigabyte çevirmeli bişe var kilit dediğiniz o olabilir altında 2 delik görünce vidada gerekiyomu diye sorayim dedim OnurOfc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızda m.2 için vida yok. Genişletmek için tıkla... Çok tşkr ederim hocam TheForment dedi: Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde. Genişletmek için tıkla... Çok tşkr ederim hocam
TheForment dedi: Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde.Evet Genişletmek için tıkla... OnurOfc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızda m.2 için vida yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cevirmeli bişe var altında 2 delik var yani vidasız cevirmeli olan kilit dedinizsse vidaya gerek kalmadan olur öylemi TheForment dedi: Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde. Genişletmek için tıkla... Ayn hocam gigabyte çevirmeli bişe var kilit dediğiniz o olabilir altında 2 delik görünce vidada gerekiyomu diye sorayim dedim OnurOfc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızda m.2 için vida yok. Genişletmek için tıkla... Çok tşkr ederim hocam TheForment dedi: Gigabyte modeliyse zaten vidalı değil kilit var üstünde. Genişletmek için tıkla... Çok tşkr ederim hocam
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 30 Nisan 2023 #7 Logos2013 dedi: Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Vidaya gerek yok, anakart içinde plastik emniyet var, onunla M.2 tuturabilirsin. M.2 içinde bazen çıkar.
Logos2013 dedi: Merhaba, M.2 SSD alacağım. Anakart H410M-H, buna nasıl M.2 vidası nasıl bulabilirim ve baska vidalar olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Vidaya gerek yok, anakart içinde plastik emniyet var, onunla M.2 tuturabilirsin. M.2 içinde bazen çıkar.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #8 525623 dedi: Vidaya gerek yok, anakart içinde plastik emniyet var, onunla M.2 tuturabilirsin. M.2 içinde bazen çıkar. Genişletmek için tıkla... Ben bununla yaptım zaten. Tırnağını araya geçir ve o sibop denilen parçayı çıkar. Sonra SSD'yi tak ve sibopla kıstır.
525623 dedi: Vidaya gerek yok, anakart içinde plastik emniyet var, onunla M.2 tuturabilirsin. M.2 içinde bazen çıkar. Genişletmek için tıkla... Ben bununla yaptım zaten. Tırnağını araya geçir ve o sibop denilen parçayı çıkar. Sonra SSD'yi tak ve sibopla kıstır.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 30 Nisan 2023 #9 Kyrie Irving dedi: Ben bununla yaptım zaten. Tırnağını araya geçir ve o sibop denilen parçayı çıkar. Sonra SSD'yi tak ve sibopla kıstır. Genişletmek için tıkla... Evet, tam olarak böyle.
Kyrie Irving dedi: Ben bununla yaptım zaten. Tırnağını araya geçir ve o sibop denilen parçayı çıkar. Sonra SSD'yi tak ve sibopla kıstır. Genişletmek için tıkla... Evet, tam olarak böyle.