M.2 SSD Windows kurulmuyor

RTX 2080 Ti Sli

Kilopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB- 1600MB/s M2 PCIe
Bilgisayarımda HDD vardi ve normalde Windows HDD üzerine kuruluydu yeni M.2 SSD aldım ve Windows'u SSD üzerine kurmaya calistim disk secme ekranında bütün diskleri tek tek Sil'i secip sildim ve M.2 SSD'ye Windows'u kurmak icin M.2 SSD'yi sectim fakat Windows bir türlü kurulmadı. Fotoğraftaki ekrandan sonra bilgisayar kendini resetliyor ve Windows kurulumunun ilk ekranına geliyor, bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20221226_210948.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım SSD driveri yüklememişsiniz.

Windows'un Media Creation Tool'dan Mi Flash belleğe yazdırdınız yoksa Rufus ile mi?

%40tan sonramı reset atıyor?
Yoksa orası %100 oluyor mu?

Benim şimdi kullandığım laptop FreeDOS gelmişti USB üzerinden yüklerken görüyordu ama geri aynı sayfaya atıyordu.
Driversız yüklemeye başlayamaması lazım. Ama driver da olabilir belki. Yüklemeye çalışılan Windows da da sıkıntı olabilir. Ben olsam başka diske yüklemeyi dener sonra sistem üzerinden format atıp bu diske yüklemeyi denedim.

Doğru diyorsunuz hocam öyle de olabilir ancak arkadaş sıfır almış sanırım çoğu bilgisayarda da SSD driveri olmuyor.

Anakartda göre değişir bu durum. Bazı anakartların biosu hazır oluyor, ssd leri Driversız görüyor. Burada da win kurulum görmüş, ssd yi fotmatlamış ve yüklemeye başlamış. Driver bana düşük ihtimal geliyor. Sanki o adım hallolmuş gibi.

BIOS'da da sıkıntı olabilir belki hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…