arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #11 orcunozden17 dedi: BIOS'da da sıkıntı olabilir belki hocam. Genişletmek için tıkla... Çok zayıf ihtimal. Ayı çıkabilir taş düşebilir durumu. Bence dediğim gibi başka drive a kursun, kurabildiyse, tekrar yeni drive denesin. Hem driver sıkıntısı da elenir.
orcunozden17 dedi: BIOS'da da sıkıntı olabilir belki hocam. Genişletmek için tıkla... Çok zayıf ihtimal. Ayı çıkabilir taş düşebilir durumu. Bence dediğim gibi başka drive a kursun, kurabildiyse, tekrar yeni drive denesin. Hem driver sıkıntısı da elenir.
RTX 2080 Ti Sli Kilopat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #12 kriglee dedi: Windows'un Media Creation Tool'dan Mi Flash belleğe yazdırdınız yoksa Rufus ile mi? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım. zeki1981 dedi: %40tan sonramı reset atıyor? Yoksa orası %100 oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 100 oluyor ve normal şekilde reset atıyor ama boot kısmında M.2 SSD'yi görmediği icin flash bellekten boot ediyor.
kriglee dedi: Windows'un Media Creation Tool'dan Mi Flash belleğe yazdırdınız yoksa Rufus ile mi? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım. zeki1981 dedi: %40tan sonramı reset atıyor? Yoksa orası %100 oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 100 oluyor ve normal şekilde reset atıyor ama boot kısmında M.2 SSD'yi görmediği icin flash bellekten boot ediyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #13 RTX 2080 Ti Sli dedi: Rufus ile yazdırdım. 100 oluyor ve normal şekilde reset atıyor ama boot kısmında M.2 SSD'yi görmediği icin flash bellekten boot ediyor. Genişletmek için tıkla... Onu desene boot kısmında görmüyor diye. O zaman driver sorunudur. Dver yüklemelisin.
RTX 2080 Ti Sli dedi: Rufus ile yazdırdım. 100 oluyor ve normal şekilde reset atıyor ama boot kısmında M.2 SSD'yi görmediği icin flash bellekten boot ediyor. Genişletmek için tıkla... Onu desene boot kısmında görmüyor diye. O zaman driver sorunudur. Dver yüklemelisin.
RTX 2080 Ti Sli Kilopat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #14 arandur dedi: Onu desene boot kısmında görmüyor diye. O zaman driver sorunudur. Dver yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim donanım kimliğini arattım ama bir şey bulamadım.
arandur dedi: Onu desene boot kısmında görmüyor diye. O zaman driver sorunudur. Dver yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim donanım kimliğini arattım ama bir şey bulamadım.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 27 Aralık 2022 #15 arandur dedi: Onu desene boot kısmında görmüyor diye. O zaman driver sorunudur. Dver yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... %100 olduktan sonra USB'yi çıkar hocam o zaman boot eder SSD'den.
arandur dedi: Onu desene boot kısmında görmüyor diye. O zaman driver sorunudur. Dver yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... %100 olduktan sonra USB'yi çıkar hocam o zaman boot eder SSD'den.
kriglee Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #16 Yükleme bitince Yeniden Başlatma kısmı gelir. Yeniden başlatmadan önce flash belleği çıkarın. O kısımdan sonra ihtiyaç duymuyor zaten.
Yükleme bitince Yeniden Başlatma kısmı gelir. Yeniden başlatmadan önce flash belleği çıkarın. O kısımdan sonra ihtiyaç duymuyor zaten.