M.2 SSD Windows kurulum aşamasında gözükmüyor

Triforcce

Hectopat
Daha fazla  
Kingston KC2500 model SSD aldım. BIOS'da SSD gözüküyor fakat Windows kurarken daha önce kullandığım cihazlar hariç KC2500 gözükmüyor. Sorun nedir? Yardımcı olun lütfen.
Sistem:
Ryzen 5 1600.
Gigabyte B450M S2H
XPG 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim anakarta vmd kısmını bulamadım. Şimdi anakart BIOS'unu da güncellendim yine SSD kurulum aşamasında gözükmüyor ama BIOS da gözüküyor.
Yazmadığım forum kalmadı çözüme ulaşabilmiş değilim. Eski açılan konularada baktım kimisine cevap bile yazan olmamış. En azından sorunun nereden kaynaklı olduğunu bilse ona göre hamle yaparım. İnanılmaz cidden gidip yeni bir anakart almayı bile düşünüyorum.
Hocam benim anakarta vmd kısmını bulamadım. Şimdi anakart BIOS'unu da güncellendim yine SSD kurulum aşamasında gözükmüyor ama BIOS da gözüküyor.
Yazmadığım forum kalmadı çözüme ulaşabilmiş değilim. Eski açılan konularada baktım kimisine cevap bile yazan olmamış. En azından sorunun nereden kaynaklı olduğunu bilse ona göre hamle yaparım. İnanılmaz cidden gidip yeni bir anakart almayı bile düşünüyorum.

Son olarak şöyle bir gelişme yaşandı, eski SSD'ye tekrar Windows kurup KC2500 için disk yönetiminden ayrı bir disk oluşturdum gayet güzel çalıştı sonra Windows kurulum kısmında Kingston görülmeye başladı. M.2 üzerinden sistemi kurdum format tamamlandı fakat yeniden başlatma kısmında USB'yi çıkartmama rağmen "reboot and selected proper boot device" sayfası geldi. Bu aşamayı bir türlü geçemiyorum, eski SSD ile format attığımda USB çıkartmaya gerek kalmadan direk Windows yüklenmeye başlıyor ama M.2 SSD ile yeniden başladıktan sonra Windows logosu yarım saniye gözüküyor ve reboot hatası geliyor. Son durum için bir bilgili olan varsa yardımlarını bekliyorum...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı