jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 19 Eylül 2023 #1 Uzun uğraşlar sonucu M.2 SSD'me Windows'u kuramadım pes edip başka bir SSD'ye kurdum ve Windows 11 ayarlarından yanlışlıkla M.2 SSD'yi sildim. Hiçbir yerde gözükmüyor Windows kurulum ekranında bile takıp çıkardım hala aynı. Depolama Havudu diye bir yerde gözüküyor ama.
Uzun uğraşlar sonucu M.2 SSD'me Windows'u kuramadım pes edip başka bir SSD'ye kurdum ve Windows 11 ayarlarından yanlışlıkla M.2 SSD'yi sildim. Hiçbir yerde gözükmüyor Windows kurulum ekranında bile takıp çıkardım hala aynı. Depolama Havudu diye bir yerde gözüküyor ama.
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 19 Eylül 2023 #2 Bu Bilgisayar'a sağ tuş yapıp Yönet deyin. Orada Disk yönetimi bar. M.2 görüyorsanız aşağıda ona sağ tuş yapıp bölüm oluşturup aktif edin.
Bu Bilgisayar'a sağ tuş yapıp Yönet deyin. Orada Disk yönetimi bar. M.2 görüyorsanız aşağıda ona sağ tuş yapıp bölüm oluşturup aktif edin.
jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 19 Eylül 2023 #3 Depolama Havuzundan kaldırınca geri geldi konu kilit
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.665 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2023 #4 Başlat menüsüne sağ tıklayın, "Disk Yönetimi" seçin oradan tekrar biçimlendirip ekleyebilirsiniz SSD'yi.
Başlat menüsüne sağ tıklayın, "Disk Yönetimi" seçin oradan tekrar biçimlendirip ekleyebilirsiniz SSD'yi.