UmutPerk Megapat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #21 L0rrec dedi: Anakart tam modeli verebilir misiniz? Bazı anakartlar M.2 slotunu bazı SATA 3 girişlerini alarak kullandırıyor bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... MSI B350M Gaming Pro ancak depolama alanlarına girdiğimde diskin orada göründüğünü fark ettim ve havuz oluşturdum. Şu anda gözüküyor. Dosya Ekleri Screenshot_5.png 26,4 KB · Görüntüleme: 37 Screenshot_6.png 2,5 KB · Görüntüleme: 40
L0rrec dedi: Anakart tam modeli verebilir misiniz? Bazı anakartlar M.2 slotunu bazı SATA 3 girişlerini alarak kullandırıyor bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... MSI B350M Gaming Pro ancak depolama alanlarına girdiğimde diskin orada göründüğünü fark ettim ve havuz oluşturdum. Şu anda gözüküyor.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.738 Makaleler 11 Çözümler 23 14 Şubat 2023 #22 UmutPerk dedi: MSI B350M Gaming Pro ancak depolama alanlarına girdiğimde diskin orada göründüğünü fark ettim ve havuz oluşturdum. Şu anda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam olmuş. Sizde ayrıymış 4 SATA var bende 6 tane SATA var 2 tanesi M.2 takılınca iptal oluyor öyle olabilir sanmıştım. Sorun yok.
UmutPerk dedi: MSI B350M Gaming Pro ancak depolama alanlarına girdiğimde diskin orada göründüğünü fark ettim ve havuz oluşturdum. Şu anda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam olmuş. Sizde ayrıymış 4 SATA var bende 6 tane SATA var 2 tanesi M.2 takılınca iptal oluyor öyle olabilir sanmıştım. Sorun yok.
UmutPerk Megapat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #23 L0rrec dedi: tamam olmuş Genişletmek için tıkla... teşekkürler