Aynı fiyata daha düşük hızda 1700/1200 MB 1TB HMB DRAM'siz modellerde alabilirim.
Sohbet, ticaret, oyun, çıtırdan yazılım edit uğraşıyorum. Hızlı olsun isterim ama çok fazla oyun yüklemek önceliğimdir. Hangisini alayım sizce?
Aynı fiyata daha düşük hızda 1700/1200 MB 1TB hmb DRAM'siz modellerde alabilirim.
Sohbet, ticaret, oyun, çıtırdan yazılım edit uğraşıyorum. Hızlı olsun isterim ama çok fazla oyun yüklemek önceliğimdir. Hangisini alayım sizce?
Aynı fiyata daha düşük hızda 1700/1200 MB 1TB hmb DRAM'siz modellerde alabilirim.
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.029,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aynı fiyata daha düşük hızda 1700/1200 MB 1TB HMB DRAM'siz modellerde alabilirim.
Ne ile uğraştığınıza göre değişir bu hocam. Eğer bilgisayarınızda çok fazla belge/dosya tutmanız gerekiyorsa daha yüksek depolaması olan SSD düşünebilirsiniz. Ancak read/write hızı gerektiren programlar kullanıyorsanız, depolamadan çok hızı daha yüksek olan SSD tercih edebilirsiniz.
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.029,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 970 EVO Plus'ta karar kıldım. Depolama sıkıntısı çektiğim zaman ekstra yeni bir SSD eklerim kafasında çektim 1080 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan. Teşekkür ederim.
Samsung 970 EVO Plus'ta karar kıldım. Depolama sıkıntısı çektiğim zaman ekstra yeni bir SSD eklerim kafasında çektim 1080 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan. Teşekkür ederim.
Samsung kaliteli bir marka zaten herkes biliyor dramide mevcut olduğundan oyun içinde FPS ve stabilizeni etkileyeceği için aynı fiyata daha düşük depolama alanı olarak attım depolama alanı olarak istiyorsan sadece resim, video, müzik, tarayıcı gibi boş programları atmak için 240 GB SSD yeterli olur zaten minigameler de aynı şekilde o kadar sistem istemeyen oyunlar DRAM'siz okuma yazma hızı yüksek olan SSD'lere atılması yeterli olur.