alizer01 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 M.2 SSD için stres testi var mı? SSD'mi test etmek istiyorum. Skor puanlarına falan baktım ama yük altına sokmak istiyorum. Bazen PC de oyunlarda takılma oluyor. Çoğu parçayı test ettim ama SSD'yi zorlamak istiyorum. Böyle bir program var mı?
M.2 SSD için stres testi var mı? SSD'mi test etmek istiyorum. Skor puanlarına falan baktım ama yük altına sokmak istiyorum. Bazen PC de oyunlarda takılma oluyor. Çoğu parçayı test ettim ama SSD'yi zorlamak istiyorum. Böyle bir program var mı?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #2 HDD tune , Crystal Disk Mark gibi programlar var. SSD diye özel bir program gerek yok hepsi aynı işi yapıyor.
HDD tune , Crystal Disk Mark gibi programlar var. SSD diye özel bir program gerek yok hepsi aynı işi yapıyor.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 4 Ağustos 2023 #3 Crystal disk mark ile hız testi yapabilirsin. CrystalDiskMark