yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Eylül 2023 #11 Caner Uncu dedi: Sorun gözükmüyor, değerler iyi. Yine de Firmware güncel değilse yazılımı üzerinden güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. Güncelleme işlemini de yaptım. AliEn38 dedi: Hocam değerler iyi ama iyi olmasaydı da çok endişelenmeye gerek yok tam performans ben kendi sistemimde hiç görmedim Genişletmek için tıkla... Kopyalama ve yapıştırma hızı düşük olunca dedim herhalde bu böyle çalışmıyordur
Caner Uncu dedi: Sorun gözükmüyor, değerler iyi. Yine de Firmware güncel değilse yazılımı üzerinden güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. Güncelleme işlemini de yaptım. AliEn38 dedi: Hocam değerler iyi ama iyi olmasaydı da çok endişelenmeye gerek yok tam performans ben kendi sistemimde hiç görmedim Genişletmek için tıkla... Kopyalama ve yapıştırma hızı düşük olunca dedim herhalde bu böyle çalışmıyordur
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2023 #12 yone1108 dedi: Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. Güncelleme işlemini de yaptım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
yone1108 dedi: Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. Güncelleme işlemini de yaptım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim