500 GB M.2 SSD'ye sahibim yanına disk almayı düşünüyorum. Xbox Game Pass alıp bayağı bir oyun yükleyeceğim. Yanına 500 GB SSD mi almam daha mantıklı yoksa 1 TB HDD mi?
500 GB M.2 SSD'ye sahibim yanına disk almayı düşünüyorum. Xbox Game Pass alıp bayağı bir oyun yükleyeceğim. Yanına 500 GB SSD mi almam daha mantıklı yoksa 1 TB HDD mi?
eğer çok fazla oyun yükliceksen ve oyunların geç açılmasını dert etmiyorsan HDD(FPS drop yeme olasılığın var),eğer oyunların hızlı açılmasını istiyosan ve çok fazla abartı büyüklükte oyunlar yüklemiceksen SSD almanı öneririm.
Eğer çok fazla oyun yükliceksen ve oyunların geç açılmasını dert etmiyorsan HDD(FPS düşmesi yeme olasılığın var),eğer oyunların hızlı açılmasını istiyorsan ve çok fazla abartı büyüklükte oyunlar yüklemiceksen SSD almanı öneririm.
ben yaşadığım için değindim.Aslında bu olaydan tam emin değilim,belki benim kullandığım HDD den kaynaklıdır,bilemiyorum.Belkide sende o olay hiç olmaz.Kullandığım HDD eskiydi bu arada.