M.2 SSD'nin yanına oyun için HDD almak mantıklı mı?

2üssü456

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA GeForce RTX3060 Ti Intel Core i3 12th gen 16 GB RAM 500 GB M.2 SSD'li sistemime Red Dead Redemption Online ve GTA Online gibi oyunlar yüklemek istiyorum ama bütçem oldukça düşük. Sizce SSD mi yoksa HDD mi almalıyım 500 GB ya da 1 TB olarak? Eğer SSD alırsam büyük ihtimal 500 GB'lik HDD alırsam 1 TB'lik alma ihtimalim yükselir.

Gta Online'yi HDD'ye yüklersen oynayamazsın.

Ben şahsen bu saatten sonra HDD almanın pek mantıklı olmadığını düşünüyorum, SSD daha iyi bir seçenek fakat depolama alanın boyutu sizin için önemliyse 1TB HDD alınabilir.

Bence düşük kapasitede SSD daha mantıklı. HDD alınacaksa bence en az 2 TB'den başlanmalı diye düşünüyorum, hatta 4 TB daha mantıklı. Onlar da kalite kalite, çeşit çeşit.

Düzgün bir 500 GB SSD alırdım ben olsam.

7400 RPM 1TB HDD alırım ben olsam, ama HDD başa beladır unutmayın. Bazı oyunları HDD'ye kuramazsınız. Ben hikayeli oyunları HDD'ye kuruyorum.

Son düzenleme:
Ssd al. Hdd pişmanlıktır.

M.2 ile SATA SSD çok fark etmiyor oyun oynarken ama HDD ile SSD kesinlikle aşırı fark ediyor. Bütçenize uygun 500GB civarında bir SATA SSD almanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda daha güvenli.

Bütçe ne kadar? SSD alırsanız daha iyi olur HDD'ye oyun kurarsanız gece yastık yorgan alıp oyunu açık bırakın sabaha yüklenir belki özellikle GTA gibi bir oyundan bahsediliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…