Çözüldü M.2 SSD'ye dosyalar nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Plagerty

Hectopat
Herkese iyi sosyaller, eski SSD'mde sorun olduğu için yeni SSD aldım fakat kurulumunu nasıl yapmalıyım? Windows falan eski SSD'deki dosyaları yeniye aktarmamın bir yolu var mı?

Çözüm
Yok sadece mavi ekran ve çökme sorunları vardı o yüzden yeni SSD aldım.

Tamam o zaman cihaz masaüstü ise SATA portu vardır. Oraya takarak eğer tüm veri gitmemiş veya tamamen arızalanmadıysa cihaz görecek ikinci disk olarak kullanacaksın. Cihazda iki tane disk varmış gibi.

Eğer laptop ise harici SATA portu yoksa da harici hard disk kutusu alıp ona takarak alacaksın verilerini.
Eski SSD hala çalışıyor mu? Genelde bozulduğunda veri alınamaz oluyor da. Çalışıyor ise ve ek bağlantınız var ise oraya takın ikinci disk olarak alabilirsiniz. Yoksa sorunlu olan HDD için harici hard disk kutuları var onlardan alıp onun içine takarak harici hard disk gibi kullanarak alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok sadece mavi ekran ve çökme sorunları vardı o yüzden yeni SSD aldım.

Tamam o zaman cihaz masaüstü ise SATA portu vardır. Oraya takarak eğer tüm veri gitmemiş veya tamamen arızalanmadıysa cihaz görecek ikinci disk olarak kullanacaksın. Cihazda iki tane disk varmış gibi.

Eğer laptop ise harici SATA portu yoksa da harici hard disk kutusu alıp ona takarak alacaksın verilerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı