M.2 SSD'ye USB ile format atılır mı?

sadox99

Kilopat
Daha fazla  
M.2 SSD'ye eski USB ile format atmaya calistim. İlk asamayi tamamladim. Sonra M.2 SSD'den boot yapmadi. Sorunu cozmek icin internette arastirma yaptim. UEFI'i CSM'ye degistirdim BIOS'tan. O da ise yaramayinca eski SSD'ye kurulu Windows'umu acayim iyice arastirayim dedim. Şu an onceki SSD'deki Windows'da acilmiyor. Sorun var diyor. Yani oyle kalakaldim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Yardim edebilir misiniz?
Son ihtimal olarak eski SSD'ye bastan format atip nerede yanlış yaptığımi internetten arastiracagim. Nerede yanlış yaptığımi bilmiyorum. USB'den M.2 SSD'ye format atilmiyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki sorunun cevabı "evet atılır", ben attım en azından :)

Senin yaşadığın sıkıntının sebebi birçok nedenden olabilir, kullandığın usb'yi rufus kullanarak güncel bir win 10 image'ı ile formata hazır hale getirip denemekte fayda olabilir.

Yalnız şurda bir ilginçlik var gibi "ilk aşamayı tamamladım, sonra boot edemedim" ya usb'nin pc ile bağlantısı koptu, ya da attığım formattaki windows dosyalarında bir sıkıntı var.

Format usb bellekte baslattim. Ordan m2 ssd yi sectim . ilk asamayi tamamladi. %100 oldu . sonra pc bastan basladi . tekrar format ekrani geldi en bastan . o asamada bios boot menusune girdim . m2ssd gorunuyordu ama boot menusunde yoktu. Boot menusunde gorunmuyor yani ordan secemiyorum sorun bu aslinda
Harici tum bellekleri cikarttim sadece m2ssd takili . su asamayi geciyor sonra tekrar acilsiginda m2ye boot olmuyor. Format flashina giriyor tekrar
Diger tum harici bellekleri hdd ssd cikartip denedim sorun cozulduuuuuuuuu oley

Dosya Ekleri

• 1654096213594-324547497.jpg
    1654096213594-324547497.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı