canpikachu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 322 Çözümler 4 7 Ekim 2020 #1 3000mb/s hızı olan bir SSD'yi SATA 3 dönüştürücü ile kullanırsak ne kadar hız alabiliriz? PCI-e ile yüksek hız alınıyor biliyorum. Benim ihtiyacım SATA 3 üzerine. Teşekkürler herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2020
3000mb/s hızı olan bir SSD'yi SATA 3 dönüştürücü ile kullanırsak ne kadar hız alabiliriz? PCI-e ile yüksek hız alınıyor biliyorum. Benim ihtiyacım SATA 3 üzerine. Teşekkürler herkese.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Ekim 2020 #2 NVMe SSD'ler basit bir adaptör ile SATA'ya dönüştürülemez. O tip adaptörler M.2 SATA SSD'ler için. Yani sorunuz cevabı 0 MB/s. Artı 0 Eksi
NVMe SSD'ler basit bir adaptör ile SATA'ya dönüştürülemez. O tip adaptörler M.2 SATA SSD'ler için. Yani sorunuz cevabı 0 MB/s.
KS KS canpikachu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 322 Çözümler 4 7 Ekim 2020 #3 The Anorak dedi: NVMe SSD'ler basit bir adaptör ile SATA'ya dönüştürülemez. O tip adaptörler M.2 SATA SSD'ler için. Yani sorunuz cevabı 0 MB/s. Genişletmek için tıkla... Soru hatalıymış haklısınız teşekkürler. The Anorak dedi: NVMe SSD'ler basit bir adaptör ile SATA'ya dönüştürülemez. O tip adaptörler M.2 SATA SSD'ler için. Yani sorunuz cevabı 0 MB/s. Genişletmek için tıkla... Hangi yollarla dönüştürebilirim. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: NVMe SSD'ler basit bir adaptör ile SATA'ya dönüştürülemez. O tip adaptörler M.2 SATA SSD'ler için. Yani sorunuz cevabı 0 MB/s. Genişletmek için tıkla... Soru hatalıymış haklısınız teşekkürler. The Anorak dedi: NVMe SSD'ler basit bir adaptör ile SATA'ya dönüştürülemez. O tip adaptörler M.2 SATA SSD'ler için. Yani sorunuz cevabı 0 MB/s. Genişletmek için tıkla... Hangi yollarla dönüştürebilirim.