M Mert2010 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Lenovo IdeaPad S145. CPU: İntel Core i3 8145U. Ram:SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH 8 GB. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX110 ve Intel UHD Graphics 620. SSD: UMİS RTITJ126VD2EWDL. Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #11 OdaKokusu dedi: Bilgisayarın içinde olsun istiyorum. Az önce kapatıp kapatmadığına baktım. Altta küçük, 2 delikli bir slot var. Sanırım orasını diyorsun ama ekran kartının fanlarının dibinde, çok yakın. Genişletmek için tıkla... Belki sıkıntı çıkabilir. Dediğim gibi isterseniz usb ile kullanabilirsiniz.
OdaKokusu dedi: Bilgisayarın içinde olsun istiyorum. Az önce kapatıp kapatmadığına baktım. Altta küçük, 2 delikli bir slot var. Sanırım orasını diyorsun ama ekran kartının fanlarının dibinde, çok yakın. Genişletmek için tıkla... Belki sıkıntı çıkabilir. Dediğim gibi isterseniz usb ile kullanabilirsiniz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #12 OdaKokusu dedi: Bilgisayarın içinde olsun istiyorum. Az önce kapatıp kapatmadığına baktım. Altta küçük, 2 delikli bir slot var. Sanırım orasını diyorsun ama ekran kartının fanlarının dibinde, çok yakın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı PCI-e X1 slotunu kapatıyorsa bilemiyorum. Masaüstü sistemlerden pek anlamıyorum. Bilen birisine sormanız daha iyi olur.
OdaKokusu dedi: Bilgisayarın içinde olsun istiyorum. Az önce kapatıp kapatmadığına baktım. Altta küçük, 2 delikli bir slot var. Sanırım orasını diyorsun ama ekran kartının fanlarının dibinde, çok yakın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı PCI-e X1 slotunu kapatıyorsa bilemiyorum. Masaüstü sistemlerden pek anlamıyorum. Bilen birisine sormanız daha iyi olur.
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 19 Ocak 2025 #13 Mert2010 dedi: Belki sıkıntı çıkabilir. Dediğim gibi isterseniz usb ile kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman tamam. Usb dönüştürücü alırım. Bende HDD'yi Usb yapan dönüştürücüden var onu M2 Ssd için kullanamam değil mi? Bir de benim diskim M2 mi? Yoksa NvMe mi? Onu nasıl öğrenebilirim? Dönüştürücülerde fark eder mi?
Mert2010 dedi: Belki sıkıntı çıkabilir. Dediğim gibi isterseniz usb ile kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman tamam. Usb dönüştürücü alırım. Bende HDD'yi Usb yapan dönüştürücüden var onu M2 Ssd için kullanamam değil mi? Bir de benim diskim M2 mi? Yoksa NvMe mi? Onu nasıl öğrenebilirim? Dönüştürücülerde fark eder mi?
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 19 Ocak 2025 #14 OdaKokusu dedi: Peki o zaman tamam. USB dönüştürücü alırım. Bende HDD'yi USB yapan dönüştürücüden var onu M.2 SSD için kullanamam değil mi? Bir de benim diskim M.2 mi? Yoksa NVMe mi? Onu nasıl öğrenebilirim? Dönüştürücülerde fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez
OdaKokusu dedi: Peki o zaman tamam. USB dönüştürücü alırım. Bende HDD'yi USB yapan dönüştürücüden var onu M.2 SSD için kullanamam değil mi? Bir de benim diskim M.2 mi? Yoksa NVMe mi? Onu nasıl öğrenebilirim? Dönüştürücülerde fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez
M Mert2010 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Lenovo IdeaPad S145. CPU: İntel Core i3 8145U. Ram:SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH 8 GB. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX110 ve Intel UHD Graphics 620. SSD: UMİS RTITJ126VD2EWDL. Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #15 OdaKokusu dedi: Peki o zaman tamam. Usb dönüştürücü alırım. Bende HDD'yi Usb yapan dönüştürücüden var onu M2 Ssd için kullanamam değil mi? Bir de benim diskim M2 mi? Yoksa NvMe mi? Onu nasıl öğrenebilirim? Dönüştürücülerde fark eder mi? Genişletmek için tıkla... İnternette SSD'nizin 1TB'lık modelinde NVMe özelliği var 500 GB lik internette bulamadım ama sizin SSD'niz de destekliyordur muhtemelen
OdaKokusu dedi: Peki o zaman tamam. Usb dönüştürücü alırım. Bende HDD'yi Usb yapan dönüştürücüden var onu M2 Ssd için kullanamam değil mi? Bir de benim diskim M2 mi? Yoksa NvMe mi? Onu nasıl öğrenebilirim? Dönüştürücülerde fark eder mi? Genişletmek için tıkla... İnternette SSD'nizin 1TB'lık modelinde NVMe özelliği var 500 GB lik internette bulamadım ama sizin SSD'niz de destekliyordur muhtemelen
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 20 Ocak 2025 #16 Mert2010 dedi: İnternette SSD'nizin 1TB'lık modelinde NVMe özelliği var 500 GB lik internette bulamadım ama sizin SSD'niz de destekliyordur muhtemelen Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Yukarıda fark etmez demiş, o yüzden sormuştum uyumsuzluk olmasın diye.
Mert2010 dedi: İnternette SSD'nizin 1TB'lık modelinde NVMe özelliği var 500 GB lik internette bulamadım ama sizin SSD'niz de destekliyordur muhtemelen Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Yukarıda fark etmez demiş, o yüzden sormuştum uyumsuzluk olmasın diye.