M MertDefne Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #1 2 adet M.2 SSD aldım. 1. M.2 SSD'yi taktım. Soğutucu vidası için yer vardı. Fakat alttaki M.2 SSD'yi takınca vida yeri kalmadı. Direkt soğutucu vidası ile taksam olur mu?
2 adet M.2 SSD aldım. 1. M.2 SSD'yi taktım. Soğutucu vidası için yer vardı. Fakat alttaki M.2 SSD'yi takınca vida yeri kalmadı. Direkt soğutucu vidası ile taksam olur mu?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Anakartın kutusunda M.2 vidası yoksa öyle takacaksın gibi duruyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.820 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #3 Tek bir vidayla hem M2 hem de soğutucu blok monte ediliyor diye biliyorum. Bir sorun olmayacaktır.
M MertDefne Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #4 BerkayZ87 dedi: Anakartın kutusunda M.2 vidası yoksa öyle takacaksın gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... M.2 vidası var. Fakat o vidayı takınca soğutucuyu takmak için vida yeri kalmıyor.
BerkayZ87 dedi: Anakartın kutusunda M.2 vidası yoksa öyle takacaksın gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... M.2 vidası var. Fakat o vidayı takınca soğutucuyu takmak için vida yeri kalmıyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.820 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #5 Şu kısımdaki çıkıntı sen bloğu vidaladığında aynı zamanda SSD'yi de yerine sabitliyor zaten.
M MertDefne Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #6 KafadanKontak dedi: Eki Görüntüle 1596530 Şu kısımdaki çıkıntı sen bloğu vidaladığında aynı zamanda SSD'yi de yerine sabitliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bende öyle taktım fakat termal pad SSD'ye yapışmış. Ve vidalayınca termal pad kenardan taştı.
KafadanKontak dedi: Eki Görüntüle 1596530 Şu kısımdaki çıkıntı sen bloğu vidaladığında aynı zamanda SSD'yi de yerine sabitliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bende öyle taktım fakat termal pad SSD'ye yapışmış. Ve vidalayınca termal pad kenardan taştı.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 8 Aralık 2022 #7 MertDefne dedi: Bende öyle taktım fakat termal pad SSD'ye yapışmış. Ve vidalayınca termal pad kenardan taştı. Genişletmek için tıkla... Olması gereken bu.
MertDefne dedi: Bende öyle taktım fakat termal pad SSD'ye yapışmış. Ve vidalayınca termal pad kenardan taştı. Genişletmek için tıkla... Olması gereken bu.