Emirhan33 Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 8 ay önce M.21 almıştım memnundum ama Android 11 güncellemesinden beri telefon aşırı ısınıyor ve bütün oyunlarda kasıyor. Örneğin PUBG Mobile Lite'da bile kasıyor. Bunun çözümü nedir? Bilen yardımcı olursa sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
8 ay önce M.21 almıştım memnundum ama Android 11 güncellemesinden beri telefon aşırı ısınıyor ve bütün oyunlarda kasıyor. Örneğin PUBG Mobile Lite'da bile kasıyor. Bunun çözümü nedir? Bilen yardımcı olursa sevinirim
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 10 Nisan 2021 #2 Optimizasyon güncellemesi beklemek tek çare. A51 var bende de. Performans kaybı yaşamadım ancak ısınma arttı bir miktar. Artı 0 Eksi
Optimizasyon güncellemesi beklemek tek çare. A51 var bende de. Performans kaybı yaşamadım ancak ısınma arttı bir miktar.