herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 25 Ekim 2023 #1 MacBook Air M.2 8 GB RAM olan bilgisayara sanal makine üzerinden işletim sistemi kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? Hangi programı kurmam gerek?
MacBook Air M.2 8 GB RAM olan bilgisayara sanal makine üzerinden işletim sistemi kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? Hangi programı kurmam gerek?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 25 Ekim 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dragongamer36 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 182 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #3 herchell dedi: MacBook Air M.2 8 GB RAM olan bilgisayara sanal makine üzerinden işletim sistemi kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? Hangi programı kurmam gerek? Genişletmek için tıkla... vmware kurun hocam
herchell dedi: MacBook Air M.2 8 GB RAM olan bilgisayara sanal makine üzerinden işletim sistemi kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? Hangi programı kurmam gerek? Genişletmek için tıkla... vmware kurun hocam
herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 25 Ekim 2023 #4 316874 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam m1 bu benimki m2 sorun olur mu
316874 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam m1 bu benimki m2 sorun olur mu
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 25 Ekim 2023 #5 herchell dedi: Hocam M1 bu benimki M2 sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı mimaride işlemciler. Aynı işlemler yapılabilir yani.
herchell dedi: Hocam M1 bu benimki M2 sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı mimaride işlemciler. Aynı işlemler yapılabilir yani.