M-Audio m track solo ses kartı mı? Yoksa Behringer UM2 mi?

efedeveci

Centipat
Daha fazla  
Başlangıç için elektrogitar alacağım evde amfi çok ses yapacağı için ses kartı almak istiyorum çok da iyi olmasına gerek yok sesi PC'den duyabileyim yeter. Bir de birkaç ayar benim için yeterlidir. 2.el olarak 1.5k bütçeyle hangisini almalıyım?

İkisini de kullanmadım, merakımdan araştırdım; yabancı sitelerde karşılaştıranlara göre Behringer biraz daha önde gözüküyor.

Başlangıç için elektrogitar alacağım evde amfi çok ses yapacağı için ses kartı almak istiyorum çok da iyi olmasına gerek yok sesi PC'den duyabileyim yeter. Bir de birkaç ayar benim için yeterlidir. 2.el olarak 1.5k bütçeyle hangisini almalıyım?
Behringer oldukça kaliteli bir markadır. Ben M-Audio kartını yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve oldukça vasat bir ürün. Eğer tek derdiniz bilgisayardan ses almaksa bunu karşılayabilecek bir cihaz. Ancak size tavsiyem başlangıç olarak bir amfi almanız. Ses kartındaki gecikme, yapmanız gereken onlarca ayarlama, kurmanız gereken programlar derken sizi elektro gitardan oldukça bezdirebilir. Onun yerine ses yapması bir sorun olsa bile küçük bir kombo amfi almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Behringer, alman markası olmasından mütevvelit biraz paçayı kurtarıyor, ancak iki firma da iyi değil. Behringer XR18, 18 kanal ses kartını kullanıyorum. Biraz yüklendiğiizde ses kartı sample rate atlamaları yapmaya başlıyor. M-AUDIO, bugüne kadar alığım her şeyi sorunluydu.

Eğer kayıt işleri ile ilgilenecekseniz dertsiz bir ses kartı için VOLT, SSL öneriyorum.
Amacınız gitar çalmaksa, özellikle başlangıç için ses kartı kesinlikle önermiyorum. Size çok ilgi çekici geliyor tabi izlediğiniz videolar sesler... Onlar için sizin belli bir seviyede hem ekipman hem de çalım tecrübesine sahip olmanız gerekir. Diğer türlü sorunlar yaşarsınız. Yeri ve zamanı değil.

Düşük watt Amfi kullanın. Çalımınız ilerledikten ve düzgün notalar basabildikten sonra dilerseniz ses kartı ya da prossesör alabilirsiniz. (2 yıl civarları).

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı