Merhaba elektrogitar almaya karar verdim ve amfi yerine ses kartını daha mantıklı buldum. Araştırdığımda 2 bin Türk lirası civarına en iyi bulabildiğim ses kartı bunlardı, hangisi daha iyidir? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Farklı ses kartları önerilerine açığım.
Merhaba, M-Audio M-Track Solo kullanıyorum. Behringer ile M-Audio arasında kalmıştım, araştırdığımda Behringer UM2 için driver bulamayıp, M-Audio tercih etmiştim. 1 Vokal 1 Enstrüman kaydettiğim için yeterli geliyor, memnunum. Girişleri yeterli gelirse -ki amfi yerine düşünüyorum diyorsun yeterli gelir- alınabilecek bir ses kartıdır.
Öyle değildir. iki marka da işinizi görür. Ama "başlangıç aşamasında" ses kartını daha mantıklı bulmanızdan mütevvelit yaşayacağınız çok fazla sorun var belirteyim
Öyle değildir. İki marka da işinizi görür. Ama "başlangıç aşamasında" ses kartını daha mantıklı bulmanızdan mütevvelit yaşayacağınız çok fazla sorun var belirteyim
İyi sosyaller, elektrogitar aldım fakat program bilmeme rağmen nasıl bağlamam gerektiğini bilmiyorum. Prosessörler çok pahalı, ses kartı ya da mikser önerisi istiyorum sizlerden. Teşekkürler.
İyi sosyaller, elektrogitar aldım fakat program bilmeme rağmen nasıl bağlamam gerektiğini bilmiyorum. Prosessörler çok pahalı, ses kartı ya da mikser önerisi istiyorum sizlerden. Teşekkürler.