Y Yagbone Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1050 Ti Anakart AB350M DS2 CF İşlemci Ryzen 5 1600 Oyunu modsuz oynuyorum ve hemen hemen her şeyi denedim olmuyor. Haritada ufak bir hareketten sonra şöyle bir hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2022
Oyunu modsuz oynuyorum ve hemen hemen her şeyi denedim olmuyor. Haritada ufak bir hareketten sonra şöyle bir hata alıyorum.
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 721 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2022 #2 Yagbone dedi: Oyunu modsuz oynuyorum ve hemen hemen her şeyi denedim olmuyor. Haritada ufak bir hareketten sonra şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1518028 Genişletmek için tıkla... Microsoft Defenderi kapatıp denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
Yagbone dedi: Oyunu modsuz oynuyorum ve hemen hemen her şeyi denedim olmuyor. Haritada ufak bir hareketten sonra şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1518028 Genişletmek için tıkla... Microsoft Defenderi kapatıp denediniz mi hocam?
Bubaha Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 58 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 Yagbone dedi: Oyunu modsuz oynuyorum ve hemen hemen her şeyi denedim olmuyor. Haritada ufak bir hareketten sonra şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1518028 Genişletmek için tıkla... Knk diyordi dosyalar eksik toparlamam gerek şimdi yükleme yapıyım mı? Diye soruyor Evet de olmazsa oyunu nereden yüklediysen dosya doğrulamasını yap (kısaca dosya eksik diyor) Artı 0 Eksi
Yagbone dedi: Oyunu modsuz oynuyorum ve hemen hemen her şeyi denedim olmuyor. Haritada ufak bir hareketten sonra şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1518028 Genişletmek için tıkla... Knk diyordi dosyalar eksik toparlamam gerek şimdi yükleme yapıyım mı? Diye soruyor Evet de olmazsa oyunu nereden yüklediysen dosya doğrulamasını yap (kısaca dosya eksik diyor)