Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 13 Mayıs 2024 #31 emn1212 dedi: Modla bir sürü mükemmel sancak var mod kursanıza. Eki Görüntüle 2194217 Ben targeryan sancağı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben vanilla oynamayı daha çok seviyorum ya. O yüzden en küçük mod bile kurmadım. Teknocuk dedi: Eilidh önerimdir. Genişletmek için tıkla... Fena durmuyor. Peki Mesui ile evlenme gibi bir şansımız var mı?
emn1212 dedi: Modla bir sürü mükemmel sancak var mod kursanıza. Eki Görüntüle 2194217 Ben targeryan sancağı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben vanilla oynamayı daha çok seviyorum ya. O yüzden en küçük mod bile kurmadım. Teknocuk dedi: Eilidh önerimdir. Genişletmek için tıkla... Fena durmuyor. Peki Mesui ile evlenme gibi bir şansımız var mı?
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.344 Çözümler 13 Yer Edirne 13 Mayıs 2024 #32 Dadesutan dedi: Ben vanilla oynamayı daha çok seviyorum ya. O yüzden en küçük mod bile kurmadım. Fena durmuyor. Peki Mesui ile evlenme gibi bir şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de büyük mod yok sadece sancak modu ve karakterlerin zırhlarına ve kalkanlarına sancağı desenini koyan bir mod var onları koydum.
Dadesutan dedi: Ben vanilla oynamayı daha çok seviyorum ya. O yüzden en küçük mod bile kurmadım. Fena durmuyor. Peki Mesui ile evlenme gibi bir şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de büyük mod yok sadece sancak modu ve karakterlerin zırhlarına ve kalkanlarına sancağı desenini koyan bir mod var onları koydum.