midajax Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Atlı birlik oluşturmak istiyorum ancak yükseltme için binek gerekli ve sende yok diyor. Ancak benim envanterimde yeteri kadar binek var.
Atlı birlik oluşturmak istiyorum ancak yükseltme için binek gerekli ve sende yok diyor. Ancak benim envanterimde yeteri kadar binek var.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 midajax dedi: Atlı birlik oluşturmak istiyorum ancak yükseltme için binek gerekli ve sende yok diyor. Ancak benim envanterimde yeteri kadar binek var. Genişletmek için tıkla... Binekten kastı at(yük beygiri ve katır olmuyor yani)ayrıca her yükseltme yaptığınızda binek kullanıyor oyun yani envanterinizde gozuksede birlik kullaniyor onu coktan.
midajax dedi: Atlı birlik oluşturmak istiyorum ancak yükseltme için binek gerekli ve sende yok diyor. Ancak benim envanterimde yeteri kadar binek var. Genişletmek için tıkla... Binekten kastı at(yük beygiri ve katır olmuyor yani)ayrıca her yükseltme yaptığınızda binek kullanıyor oyun yani envanterinizde gozuksede birlik kullaniyor onu coktan.