M + B Key SSD'yi M Key SSD Kutusuna Takmak

Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarımın depolama alanı yeterli gelmemeye başladığı için ek depolama alanı almaya karar verdim. Taşınabilir SSD'ler çok pahalı ve performans olarak da SSD performansını verdiği söylenemez. Zira çoğu USB 3.0 kullanıyor. Ben de kendime taşınabilir SSD oluşturmaya karar verdim. Piyasada gördüğüm kadarıyla -hem SATA ve hem de M.2 modeller arasında- en ucuz model şu. Görüldüğü üzere bu model "m + b key". Ben bu ürüne kutu olarak sadece "m key" desteklediği belirtilen bu kutuyu alırsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım?
Bu soruyu sormamın sebebi internette bazı yerlerde b key portların ayrıca m + b key desteklediğine dair bir şeylere denk geldim. Acaba bu doğru mu, doğruysa benzer durum "m key" portlar için de geçerli mi?
Son olarak şu belgenin on yedinci sayfasında "this indicates a 22x42mm Card, double-sided, with keys in the b and m positions (can fit b or m connector!)." şeklinde bir ifade var. Bu benim soruma cevap oluyor mu?

hocam merhaba m+b ssd m m key porta oldu mu iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…