S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 7 Şubat 2022 #1 Dostlar selam. Başlıkta ki gibi LOTR modu istiyorum. Atölye de biraz gezdim ama bulamadım. Kaliteli bir LOTR modu var mı? Düzenleme: Direkt LOTR isimli bir mod buldum atölye de. Kurup deneyeceğim. Son düzenleme: 7 Şubat 2022
Dostlar selam. Başlıkta ki gibi LOTR modu istiyorum. Atölye de biraz gezdim ama bulamadım. Kaliteli bir LOTR modu var mı? Düzenleme: Direkt LOTR isimli bir mod buldum atölye de. Kurup deneyeceğim.
hamzamasali Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 schlss dedi: Dostlar selam. Başlıkta ki gibi LOTR modu istiyorum. Atölye de biraz gezdim ama bulamadım. Kaliteli bir LOTR modu var mı? Düzenleme: Direkt LOTR isimli bir mod buldum atölye de. Kurup deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... The Last Days of the Third Age modu var steam atölyesinde, çok detaylı ve kaliteli bir LOTR modudur.
schlss dedi: Dostlar selam. Başlıkta ki gibi LOTR modu istiyorum. Atölye de biraz gezdim ama bulamadım. Kaliteli bir LOTR modu var mı? Düzenleme: Direkt LOTR isimli bir mod buldum atölye de. Kurup deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... The Last Days of the Third Age modu var steam atölyesinde, çok detaylı ve kaliteli bir LOTR modudur.