M&B Warband mod önerisi

furkanharrower

Kilopat
Oyunun native modun da yaklaşık 30 saat geçirdim, bana hikayeyi, haritayı değiştirecek, bir 30 saat daha oynatacak mod önerir misiniz? Oyunu direky değiştirecek mod olmasa bile lordların kellelerini kesecek mod var mıdır?

Evlat modunun hikayesi güzeldir. Azgad'ı falan övüyorlar. Eğer çok farklı bir şey istiyorsan Warsword Conquest öneririm. Hikayesi pek kuvvetli olmasa bile rahat 20 saat geçirtir. Ork falan kesmek bana zevkli geliyor.

Evlat modunun hikayesi güzeldir. Azgad'ı falan övüyorlar. Eğer çok farklı bir şey istiyorsan Warsword Conquest öneririm. Hikayesi pek kuvvetli olmasa bile rahat 20 saat geçirtir. Ork falan kesmek bana zevkli geliyor.
Nereden indirebilirim?
Türkçe mi modlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…