EkoEkoo Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 9 Şubat 2022 #1 Warband'i arkadaşımla birlikte düz hikaye modunda oynamak istiyorum. Bunun için herhangi bir mod var mı? Ayrıca kendim oynamak için diplomasi modu vb. modlar kurmak istiyorum, bu konuda da öneriniz var mı?
Warband'i arkadaşımla birlikte düz hikaye modunda oynamak istiyorum. Bunun için herhangi bir mod var mı? Ayrıca kendim oynamak için diplomasi modu vb. modlar kurmak istiyorum, bu konuda da öneriniz var mı?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Warband modları için bu siteye bakabilirsin. Mods - Mount & Blade: Warband Browse and play mods created for Mount & Blade: Warband at ModDB. www.moddb.com
Warband modları için bu siteye bakabilirsin. Mods - Mount & Blade: Warband Browse and play mods created for Mount & Blade: Warband at ModDB. www.moddb.com
atatuncel Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 EkoEkoo dedi: Warband'i arkadaşımla birlikte düz hikaye modunda oynamak istiyorum. Bunun için herhangi bir mod var mı? Ayrıca kendim oynamak için diplomasi modu vb. modlar kurmak istiyorum, bu konuda da öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki öyle bir mod yok keşke olsa ama Bannerlord'a sizin dediğiniz mod gelecek.
EkoEkoo dedi: Warband'i arkadaşımla birlikte düz hikaye modunda oynamak istiyorum. Bunun için herhangi bir mod var mı? Ayrıca kendim oynamak için diplomasi modu vb. modlar kurmak istiyorum, bu konuda da öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki öyle bir mod yok keşke olsa ama Bannerlord'a sizin dediğiniz mod gelecek.
KS KS EkoEkoo Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 9 Şubat 2022 #4 atatuncel dedi: Ne yazık ki öyle bir mod yok keşke olsa ama Bannerlord'a sizin dediğiniz mod gelecek. Genişletmek için tıkla... Keşke bilgisayarım Bannerlord kaldırsa...
atatuncel dedi: Ne yazık ki öyle bir mod yok keşke olsa ama Bannerlord'a sizin dediğiniz mod gelecek. Genişletmek için tıkla... Keşke bilgisayarım Bannerlord kaldırsa...
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #5 EkoEkoo dedi: Keşke bilgisayarım Bannerlord kaldırsa... Genişletmek için tıkla... Bannerlord'un MP'si Warband'tan daha kötü merak etme. O oyun emin ol merak ettiğin kadar iyi değil. Ben yüzlerce saat warband oynadım oturup 10 saat bannerlord'a tahammül edemedim. Olmamış hiç o oyun.
EkoEkoo dedi: Keşke bilgisayarım Bannerlord kaldırsa... Genişletmek için tıkla... Bannerlord'un MP'si Warband'tan daha kötü merak etme. O oyun emin ol merak ettiğin kadar iyi değil. Ben yüzlerce saat warband oynadım oturup 10 saat bannerlord'a tahammül edemedim. Olmamış hiç o oyun.