Baran Halhallı Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 38 13 Şubat 2022 #1 Mount & Blade: Warband ve Bannerlord online oynamak için Steam'den alınır mı ? Oyunda online kısımlar önemli ise Steam'den almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022
Mount & Blade: Warband ve Bannerlord online oynamak için Steam'den alınır mı ? Oyunda online kısımlar önemli ise Steam'den almayı düşünüyorum.
S Sinope_57 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Baran Halhallı dedi: Mount & Blade: Warband ve Bannerlord online oynamak için Steam'den alınır mı ? Oyunda online kısımlar önemli ise Steam'den almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Warband açısından konuşacak olursam çok önemli değil ama warband zaten epicte yok diye biliyorum tabi ki multisi de eğlenceli ama ben single oynarken daha çok zevk aldım
Baran Halhallı dedi: Mount & Blade: Warband ve Bannerlord online oynamak için Steam'den alınır mı ? Oyunda online kısımlar önemli ise Steam'den almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Warband açısından konuşacak olursam çok önemli değil ama warband zaten epicte yok diye biliyorum tabi ki multisi de eğlenceli ama ben single oynarken daha çok zevk aldım
G geNNco Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Bannerlord'un Online'i harika hocam kesin alınır bence Single'dan kat kat daha iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025