Baheshtur'u yanıma yoldaş olarak aldım. Kendisine ordu kurdurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de oyunla alakalı taktik verebilirseniz sevinirim. 60 askerim var ama nam yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim?
Baheshtur'u yanıma yoldaş olarak aldım. Kendisine ordu kurdurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de oyunla alakalı taktik verebilirseniz sevinirim. 60 askerim var ama nam yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim?
Hızlı derebeyi olabilmek için oyuna Başlarken asil'likle alakalı olan herşeyi seçip ardından bir çok haydut kesip turnuvaları kazanman lazım.Ardından 150 nam olunca derebeyi olabilirsin.
Onun dışında para kasmak için lordlardan vergi toplama görevi alıp parayı kendine harcayıp ödememelisin.
Nord veya vaegir'de başlayıp deniz haydutlarını kesersen sağlam zırh toplayabilirsin.esir toplayıp esir ticareti yapabilirsin.
Meydan savaşlarında süvariler ,kale kuşatmalarında piyadeler ve kale savunmalarında arbaletçi ve okçular etkilidir.
Ayrıca hanlardaki yoldaşlar çok önemlidir.yoldaşlara yetenek kasıp ordunun gücüne güç katabilirsin.
Meydan muharebelerinde atlı birlikler çok güçlü. Kergitlerin askerleri hızlı bir şekilde atlı oluyor, kergitleri toplamak hızlı gelişmenizi sağlar. Çapulcuları döverek, görev yaparak, turnuvalara katılarak gelişebilirsiniz.