M.CS-QHD270-M2758QP monitör kaç TL eder?

600-700 2k monitör için ikinci el bile olsa çok iyi bence. Sağlamsa mesela ölü piksek vs yoksa portlar çalışıyorsa alınır.
Ölü piksel yok dedi. Hafif ışık sızması varmış. Portları bilmiyorum, muhtemelen port sayısı da azdır zaten.
1500 TL'ye sıfır gibi C24G2U almayı düşünüyorum. Nasıl sizce?
Çünkü sistem 2K'da çok iyi performans vermeyecek. 1660 kartı var. Daha sonra (seneye falan) yükseltmeyi düşünüyorum ama kesin de değil, işimi görürse fazla para harcamam.

C24G2U yerine bunu düşünebilirsiniz:
600 gibi bir fiyata alınır.

C24G2U yerine bunu düşünebilirsiniz:
600 gibi bir fiyata alınır.
C24G2U, %120 sRGB civarı. Kavisli ekran da hoş olur diye düşündüm. Neden bunu önerdiniz?
Yine de sanırım bahsettiğim Casper monitörü alacağım. Dediğim gibi, kasanın yanında 600-700'e gelecek.

C24G2U, %120 sRGB civarı. Kavisli ekran da hoş olur diye düşündüm. Neden bunu önerdiniz?
Yine de sanırım bahsettiğim Casper monitörü alacağım. Dediğim gibi, kasanın yanında 600-700'e gelecek.
C24G2U'da ghosting sorunu var. sRGB değerine bakmayınız, S2422HG gibi monitörler hem %90 DCI P3 olup, hem de %99 sRGB olabiliyorlar. Bu sRGB değeri dijital içerik üreticileri için iyi bir değer. Ancak %120 sRGB değerinde aşırı doygun görüntü görecekleri için renk doğruluğu sağlanamamış olur. Günlük kullanıcı için önemsiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı